Adem & Meditatie

Deze krachtige bronnen van energie hebben rechtstreeks invloed op onze dagelijkse prestaties. Een gebrek aan energie resulteert in lusteloosheid, prikkelbaarheid, vermindert enthousiasme en kan zelfs leiden tot depressie. Omgekeerd, wanneer het lichaam vitaal is, ervaren we meer zelfvertrouwen en balans. Dat maakt ons creatiever, flexibeler en levenslustiger.

Wil jij meer kwaliteit van leven? Art of Living biedt een praktisch trainingsprogramma gebaseerd op innovatieve ademhalingstechnieken en processen (o.a. yoga en meditatie) die het stressniveau blijvend verlagen en de helderheid van geest en innerlijke rust binnen uitdagende situaties vergroten. De technieken werken diepgaand en zijn eenvoudig aan te leren en in praktijk te brengen.

Vanaf 2003 geef ik als vrijwilliger het Happiness Programma (voorheen Art of Breathing) voor de stichting Art of Living. Ook word ik regelmatig ingehuurd voor korte lezingen of trainingen voor netwerken en organisaties, bijvoorbeeld bij het Ministerie (project 'het Nieuwe Werken & Vitaliteit'), Thales en Achmea.


# Wetenschappelijke effect van de ademhaling, youtube (ca. 5 min.): klik hier
# Op youtube leg ik meer uit over de kracht van de adem (ca. 2 min.): klik hier

"The sign of life is enthusiasm. The sign of success is smile and joy"  - Sri Sri Ravi Shankar