Coaching

Alleen als het wortelstelsel de groei kan dragen, kun je duurzaam door naar de volgende fase in je leven.  Vaak willen we te snel en dan valt de boom vroeg of laat om. Vertragen en verstevigen is dan de snelste  route. Dit betekent zeker niet dat het lang hoeft te duren! Op een gegeven moment zijn er steeds minder losse eindjes en weet je waar je staat en in welke richting je wilt. De uitdagingen in je leven heb je getransformeerd naar inzicht en kracht. Dan is het zaak om te zorgen dat de mensen om jou heen je op het juiste moment weten te vinden.

Tijdens een telefonische intake bepalen we samen waar je staat. Van hieruit ontstaat een traject op maat. Dit bestaat bijvoorbeeld uit individuele coaching soms uitgebreid met de talenten- en drijfverenanalyse als verhelderend hulpmiddel. De Soulbranding Intensive is voor diegenen die gedurende enkele maanden stap voor stap willen doorwerken naar een passende profilering. Met een laagdrempelige thuiswerktool (met 18 opdrachten) als basis, het boek 'Het Merk IK' en enkele aanvullende (bel)coachings kun je gedegen en praktisch aan de slag en snel succesvolle slagen maken. 

Mijn aanpak is liefdevol confronterend. Ik vind het een sport om ongrijpbare gevoelens om te buigen naar concrete acties met resultaat, zowel innerlijk voelbaar als in de buitenwereld zichtbaar. Hierbij komt mijn commerciƫle achtergrond als marketingmanager me goed van pas. Ik gebruik alles wat ik in mijn leven aan bagage en tools heb verzameld en ben gespecialiseerd in transformatieve mediation, Art of Living stress-release en systemisch werk.

"We begrijpen het wonder van het leven pas wanneer we bereid zijn het onverwachte een kans te geven." - Paulo Coelho