Kennismaken?

Edwin

Vanaf mijn 13e jaar hebben mijn ouders een handelsonderneming in textiel (Nipcon B.V.) vanaf de grond af aan opgebouwd. Ze hebben o.a. het Japanse jeansmerk Edwin naar de Benelux ge?mporteerd en tot een groot succes gemaakt.

Na mijn studie (van 1990-1995) als hoofd visual merchandising en marketing-communicatie manager bij het familiebedrijf gewerkt. Veel kansen
gekregen in deze dynamische, lerende organisatie.

Uitdagend om als dochter van de baas mijn plek te verwerven en om te gaan met diverse onderstromen.

Nima-A

Vanuit mijn behoefte aan zelfstandigheid heb ik me los gemaakt van het familiebedrijf. Aansluitend freelance marketingcommunicatie advies gegeven bij o.a. Oad, Mulderije Groep en Guhl Ikebana Cosmetics. Daarnaast gaf ik Nima-A lessen in Arnhem en Enschede.

In 1997 ben ik van Zutphen naar Amsterdam verhuisd en tot 2001 werkte ik fulltime bij Freia als marketing manager voor de Academie voor Ondernemerschap en MCC Management Games.

Trots op: serie Meet the Expert opgezet en strategisch en operationeel vormgegeven.
Hierin opereerden o.a. Daniel Ofman, Marinus Knoope, Arnold Cornelis.

Talent First

Na een burn out en herbezinningsperiode ben ik een nieuwe weg ingeslagen als coach en trainer. Eind 2002 heb ik me als zelfstandige aangesloten bij het netwerk TalentFirst.

Naast individuele coaching en op maat gemaakte teamsessies heb ik in 2003 met Huub van Zwieten de meerdaagse training TalentBranding ontwikkeld en tientallen groepen zelfstandig begeleid (open inschrijvingen en op maat gemaakte trajecten bij o.a. Nuon, Cap Gemini en Pentascope).

Ik ben trots op de mooie resultaten die we bij veel diverse klanten hebben geboekt en zeker ook op het unieke netwerk wat we met elkaar hebben gebouwd.

Eind 2012 heb ik ervoor gekozen om mij los te maken van het netwerk en sindsdien werk ik met Huub en TalentFirst in een losser verband samen.

Het merk Ik��

Voor de 9e volledig herziene druk van het
boek 'Het Merk IK'

(geschreven door Huub van Zwieten en Mark van der Grift)

heb ik het hoofdstuk 'Het Merk IK in de praktijk' samengesteld met tips en cases van 20 klanten en ervaringsdeskundigen.

Van dit boek zijn al meer dan 25.000 exemplaren verkocht!

Interesse?  Klik hier 

Art of Living (2001-2003)

teachertraining ademhaling & bewustzijncursussen

NIMA-A & NIMA-B (1989-1991)


TTI (2003)

DISC en werkgerelateerde Drijfverenanalyse

Mediationgilde (2006)

Jaaropleiding Transformatieve Mediation

Jahnu (2009-2010)

Jaaropleiding Familie & organisatieopstellingen
 NIMA-A & NIMA-B (1989-1991)
 The Lime Tree (2003)
allround mediationopleiding
TTI (2003)
DISC en werkgerelateerde Drijfverenanalyse
Mediationgilde (2006)
Jaaropleiding Transformatieve Mediation

Jahnu (2009-2010)

Jaaropleiding Familie & organisatieopstellingen

Ik

Ik ben geboren in Harderwijk (1969) en vanaf mijn 3e levensjaar ben ik opgegroeid in Zutphen. Mijn ouders - Peter en Yvonne - vind je terug onder 'dankbaar'. Ik ben de oudste van drie kinderen. Na mij komt mijn broer Peter, die inmiddels in Amerika woont met zijn Japanse vrouw Miho en zijn zoons Ichiro, Fujiro en Sanshiro. Als laatste kwam mijn zus Roos, die al jaren samenwoont in Scheveningen met haar jeugdliefde Peter Paul.

Burnout

Ik moest eerst een burn-out krijgen om te beseffen dat ik een weg bewandelde die voor mij totaal niet voedend was.

Het zag er in de buitenwereld heel succesvol uit; 30 jaar, snelle carri?re als marketingmanager, een auto van de zaak en veel verantwoordelijkheden. Totdat het licht volkomen uitging.
 
Wacht niet tot je gedwongen wordt voor jezelf te kiezen. Doe het nu en zorg dat je het voor de volle 100% doet! Dat is sindsdien mijn levenshouding.
Compromisloos gaan voor wat ik de wereld te bieden heb, voor wie ik ben. Niets meer, en ook zeker niets minder.

Huwelijk 9 augustus 2008

Zutphen

Na ons trouwen zijn Mari en ik van Amsterdam naar het oosten van Nederland verhuisd. We genieten enorm van het buitenleven gecombineerd met de kleinschaligheid en intimiteit van de stad Zutphen. We zitten veel vaker met onze handen in de aarde.Vluchtelingen

Ik zet me in voor vluchtelingen in Zutphen. Ik haal ik veel voldoening uit mijn activiteiten voor Stichting Buddy to Buddy. We helpen vluchtelingen uit een isolement te komen door betrokken inwoners aan deze nieuwe Nederlanders te koppelen. Onderstaand filmpje geeft je een inkijkje in wat zoiets simpels als elkaar oprecht ontmoeten teweeg brengt. Ik zit in het bestuur, de stuurgroep en ben uiteraard ook zelf buddy van een Eritrese jongedame.

Daarnaast geef ik vanuit de zusterorganisatie van Art of Living – de International Association for Human Values – stress release workshops op het AZC in Zutphen. Prachtig om te zien hoe de kracht van lichaam en geest mensen weer een boost in hun levensenergie en spirit geeft.