Team- & leiderschapsontwikkeling

Systemisch Werk: We zijn onderdeel van een systeem. De cultuur, de oorsprong en de historie van het bedrijf hebben effect op de mensen die er werken. Organisatieopstellingen maken blokkades zichtbaar en openbaren de waarheid die erachter schuilgaat. Door meer zicht hierop te krijgen kan je perspectief duurzaam verschuiven en komen de echte vraagstukken snel op tafel.

Talenten- en drijfverenanalyse: Deze kwalitatief hoogwaardige instrumenten van TTI Success Insights helpen professionals het maximaal rendement uit zichzelf en hun team te halen. De talentenanalyse geeft een scherp inzicht in de stijl die van nature bij je past. Welke activiteiten geven jou energie? De drijfverenanalyse ontleed waar halen jij en jouw teamleden echt voldoening uit halen in het leven.

TeamBranding: Kennis en ervaring geven onvoldoende onderscheidend vermogen in de markt. Combineer het met de talenten en passies van elk individu en het team is uniek! Maak samen een profileringsslag en verhoog de toegevoegde waarde en het werkplezier van jezelf én het hele team.

Voor intervisie of teamsessies creëren we samen een aanpak op maat.

"A dishonest YES ...
        is a NO to yourself." - Byron Katie