Transformatieve Mediation

Heb je het gevoel dat je vastdraait? Dat je niet verder komt? Een conflict met een ander of een conflict in jezelf; het kan ons allemaal overkomen. De invloed van conflicten op ons welzijn kan enorm zijn. Frustratie, verdriet, boosheid, machteloosheid en de daarbij horende stress of onzekerheid.

Transformatieve Mediation is een effectieve en eenvoudige methodiek. Transformatie herken je aan het gevoel van opluchting. Het moment dat je weer kunt denken in mogelijkheden en je opnieuw in staat bent om constructieve keuzes te maken. Dit kun je bereiken door de angel uit een conflict te halen. Door te ontdekken waar het nu echt over gaat. Doeltreffend en direct haal je de oorzaak weg, met wortel en al. Dit maakt niet alleen dat je ruimte krijgt in het conflict waar je voor komt, maar ook dat je verder kunt zonder de last uit het verleden. Er is weer ruimte voor een toekomst waarin alles mogelijk is.

Op zoek naar de nooduitgang? Je kunt samen komen, maar ook als de ander niet wil of kan meewerken dan toch is het mogelijk de ongewenste situatie een nieuwe wending te geven! Je komt er sterker uit.
"Wil je gelijk
         ... of liever geluk?"